Tillsammans på Skeppsbron10

I början av januari blir Skeppsbron 10 lite av ett företagscenter när både Seaside Salon och Studio Flügel flyttar in. Kristina på PP&CO och Ida på Seaside Salon har tidigare gjort saker tillsammans och insett att de passar ihop och att de gärna ville forstätta fullt ut.

– Jag har länge haft tankar på hur jag vill utveckla min verksamhet för att skapa ett bredare utbud som attraherar fler människor och när även Yvonne var intresserad så blev detta en fantastisk lösning, menar Kristina på PP&CO.

De menar att de har ungefär samma kunder och kan hjälpa varandra med helheten.

– Detta är ett sätt att anpassa sig och hänga med i tiden för att möta den förändrade handeln, säger Kristina.

– Att få vara tillsammans i dessa lokaler gör ju att vi kan hjälpa och förhöja varandra, fyller Yvonne Flügel på.

Yvonne som driver en fullskalig reklambyrå har NK i Stockholm som en av sina största kunder och därmed också indirekt jobbar med kläder och mode.

– Det är så häftigt att vi kan få ta del av alla dessa erfarenheter och nyheter som Yvonne tar med sig från sina besök på NK, menar Kristina.

På Seaside Salon kommer även Hudstudion att flytta in och bli en del i det redan befintliga gänget från Seaside Salon. Alla som idag finns på salongen kommer såklart att följa med och tjejerna pratar om möjligheterna att tillsammans kunna skapa event i framtiden. 

– Vi kommer att kunna hjälpa kunderna med hela paketet från hår, styling och kläder, ler Ida, på Seaside Salon.

De pratar hela tiden om event och aktiviteter och att hjälpa varandra, men också om personal-shopper och att vara bröllopskoordinator. PP&CO har även tankar och planer på att ta in en del bröllopsklänningar för detta ändamål.

– Du kan till exempel boka en hel- eller halvdag och med vår hjälp köpa hela vårens garderob, säger Kristina.

Ida berättar att hon haft helt fantastiska år på Åhus Seaside men att hon inte kunde motstå denna chansen att ha en salong i det anrika Skeppsbronhuset som faktiskt varit en salong en gång i tiden, mer om det i framtida nummer.

– De fem senaste åren har varit fantastiska och området runt Seaside som nu utvecklas kommer att bli jättefint när det är klart, poängterar Ida.

Hennes nya salong kommer att ligga på markplan med parkeringsmöjligheter precis utanför dörren och Ida som värnar om atmosfär och lugn, garanterar att det självklart kommer att speglas framöver.

– Skeppsbrohuset ska vara en plats att trivas i. Ärendet behöver inte vara att man ska göra vid håret eller köpa kläder utan man kan komma hit och bara trivas, fortsätter hon.

Skeppsbron 10 har anpassat sig efter tiden. När fisket minskat har man bytt inriktning och nu utvecklas det ytterligare i detta samarbete mellan fyra olika aktörer. Samarbete och personliga möten blir något av ett ledord för tjejerna framöver.

– Det vi älskar och brinner för är just de personliga mötena, se på oss vi är ju ett exempel på det. Vi har funnit varandra och kunnat skapa detta genom just personliga möten, avslutar Yvonne.  

Lämna ett svar