Sveriges vackraste lopp

Åhus Trailrun arrangeras i ett av Sveriges största dynlandskap, i Friseboda naturreservat. Unika sandmarker och den glesa tallskogen ger löparen ett trolskt intryck. Supergasellen i trailtouren, den ultralångsamma livsnjutaren, elit eller motionär, ung som gammal. Alla får kraft av skogen och vinner över sanden och lavarna. Smaken av ansträngning är den bästa, oavsett distans eller tid. Och glädjen att få dela upplevelsen! 

– Vi har infört ett maxtak på 1000 deltagare 2020 eftersom vi befinner oss på en unik arena i reservatet. Detta innebär också att vi kan garantera alla löpare en rolig och minnesvärd upplevelse, säger sportchef Johan Modig.

Pan-Kristianstad verkar för ett hållbart och livslångt motionerande. För sjätte året i rad arrangeras loppet med distanserna 5, 10 och 21 kilometer. Och än finns det gott om tid att komma i form. Det första steget är det svåraste, det över tröskeln. Ett långsiktigt hälsomål och ett kortsiktigt medaljmål kan hjälpa dig. Sen plötsligt en dag, när du minst anar det, längtar du efter att få knyta på skorna. Att få springa i vattenpölarna, studsa fram mellan stenar och rötter och komma hem med varenda pusselbit på plats. Och kanske har det där första steget just tagit dig på ditt livs resa, hela vägen till Friseboda. 

 

FAKTA:

Åhus TrailRun

Datum: Söndag den 15 mars

Distanser: 5, 10 och 21 km

Pris: Från 250 kr (beroende på när du anmäler dig och vilken distans du väljer)

Deltagande: Delta indivudellt eller anmäl ett lag med 3-5 personer.
I lagtävlingen lottas priser ut bland de lag som har
fullföljt med minst 3 deltagare. Ingen sammanlagd tid räknas och distansen är valfri.

Mer information: www.ahustrailrun.se 

Arrangör: Pan-Kristianstad

Lämna ett svar